Monday, November 24, 2008

DINNER

aku dah agak dah, mesti rizal tengah lapor sekarang ni, by the time aku sampai umah aje, dia dah landing kat sofa kelaparan. nasi of cozlah rizal x nak mencekik dah, siang dah makan nasi, malam kenalah makan menda lain lak. So menda paling pantas aku boleh buat ada goreng aper aje yang ader kat peti ais.

tapi ni pun favorite laki aku, sekali sekala lah kalu keadaan darurat, menda yang simple cam ni pun boleh jadi sedap, yo lah tu, perut tengah lapor semua boleh cakap kan??

tu x penting yang penting laki aku kenyang, so mulut pun terus terdiam kalu kenyang lebih-lebih lagi nengok barang yang aku shopping, x terkata kerana terkejut or x terkata pasai dah agak lam kepala otak beraper lagi bini aku nak pakai duit ni. sebenarnya malang lah saper yang berbini kan aku ni, coz aku ni kalu giler shopping x hinggat nyer belanja tuk hari esok, asal berkenan semua aku rembat, sib baik laki aku tu Mr. Rizal, dia ajelah yang paham.


5 comments:

Cikgu Farish said...

Rizal makan macam Maria Tunku Sabri le... Membangkitkan selera orang... Kim salam kat dia...

shafa said...

Sekali sekala mkn western mmg best..shooping jgn x shooping..

lily lotus said...

bagus dpt leka senang bela :D

S h i n o said...

Hehe
"bini punya pasal kan..
makan je lahh apa yg ade, kalau sakit ponn, dia jugak yg susah"

ehh dialog ke? :P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Cikgu Farish
saya sudah pun sampaikan salam biarpun x kenal secara realiti tapi rizal pun kirim salam jugak

shafa
tulah kesian lak kena makan menda camtu

lilylotus
tulah, syukur Alhamdulillah

shino
tulah bini punya pasail giler shopping

 
template by suckmylolly.com