Friday, November 21, 2008

GANTI LAGI

ni bilik secretary for Chief Operating Officer, akak ni bercuti for 3 days, yang kena ganti x lain x bukan adalah AKAK JUGAK, as ai mentioned bfore, beginilah keadaannya selagi aku x der boss. Kalu tak ganti tempat Sec Chairman ke sini lah tempat aku, pi mai pi mai tang tu.
tapi beb ganti tempat sec CCO ni penat seiii, kerja melambak giler kalu kat tempat sec chairman aku goyang kaki aje cam makan gaji buta. tapi kalu kat tempat CCO ni, perrrrrhhh betul-betul punya kerjalah sampai nak makan pun x sempat. Tapi yang bestnya kalu duk kat sini boleh sembang ngan Shima, salah sorang member merangkap adik kat sini.

tapi hari ni dia mengadu yang aku selalu lupa pada dier. selalu x nak kuar lunch ngan dier dan selalu pinggirkan dia. Tapi sememangnya aku selalu lupa coz masa aku terikat ngan si mata empat yang agak kejelosan kalu aku kuar lunch ngan orang lain. Tapi insyaAllah ader masa next week during lunch hour aku akan luangkan masa ngan shima selama 1 jam, kita borak lah panjang lebar apa sahaja.



2 comments:

atty's said...

sian hah kawan..ko rose..

shima said...

Kak Rose, Shima tak kisah tak dapat keluar ngan Kak Rose. Kak Rose dah cukup baik ngan Shima. Terima kasih banyak-banyak. Walaupun kita jarang dapat bersua, tapi Shima sayang Kak Rose dan anggap sebagai kakak sendiri.

 
template by suckmylolly.com