Friday, November 21, 2008

JANGANLAH MERAJUK LAGI




x tahu dah macam maner nak pujuk abang, merajuk betul abang ngan aku. ingatkan bawak nengok wayang dah okey, rupernya x menjadi gak. abang still merajuk lagi sehinggalah aku buat satu janji, yang mama x kan balik lambat lagi, dah kalu balik lambat, mama akan cuba gak kejutkan abang, biar abang dapat jumpa walaupun sebelah mata duk katup sebelah lagi duk bukak (tido).
so semalam aku pujuk lah anak sulung aku ni. macam-macam aku duk explain biar abang faham akan situasi sebenar. actually aku x leh salahkan abang manja ke or whateverlah, coz abang very close ngan aku compared ngan papa dier. so bila x dapat jumpa mama dier, of cozlah rasa cam kehilangan. semua anak-anak pun cam tu. asal mak x der aje mesti menjerit panggil nama.




2 comments:

CuTeMiUt78 said...

ha'ah kan kak.. anak2 lelaki ni.. lebih manja ngan mama dia.. berbanding ngan papa dia

lily lotus said...

hehe..pity him..he needs u more than everything in the world ;)

 
template by suckmylolly.com