Thursday, November 13, 2008

MAIN MASAK-MASAK

sejak 2 bulan kebelakangan ni aku dah main masak-masak ngan kasih. Bukan main sama-sama yang sekejap-sekejap cam aku selalu buat, tapi main sama-sama cam zaman aku kecik dulu. Aku cukup risau dan amat risau bila kasih x minat main toys budak pompuan, asyik nak main silat-silat lah, lawan-lawan cam ultraman ngan abang, main kretar lumba, main yang semualah berkaitan ngan toys budak lelaki. Aku x naklah kasih cam kasar or ganas, aku nak dia lemah lembut gitu, so aku kenalah lebihkan masa main masak-masak or pondok ngan kasih.


kasih gi pasar, aku kena tolong masak, nanti abang danish balik nak makan

tapi bila dah main masak-masak cam ni cam ketagih lak, asal lepas isyak aje aku mesti duk main masak-masak lu ngan kasih, sampai lah kasih boring. kasih lak cam tahu lak time nak main masak-masak ni.


sebab tulah kalu korang bagi comments, aku cam lewat aje jawab coz aku memang x cukup masa, pastu kalu ari cuti-cuti aku x leh nak update blog sangat coz aku x leh duk mengadap computer, anak-anak aku kecik agi, depa semua akan mengamuk kalu aku duk ngadap computer. Kalu waktu malam aku memang x leh duk mengadap computer coz banyak menda nak buat pas tu time tengah malam lak, aku x leh nak mengadap coz kasih x kan tido selagi aku x tido sekali sebelah kasih.



siap kena potong barang sekali, nanti nak masak aper??? kan





5 comments:

~Eila @ Along~ said...

kak rose..seronoknya main masak2..teringat time kecik2 dulu...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah, masa kak rose duk main masak-masak ni pun kak rose terus teringat zaman dulu kala kak rose main masak-masak ngan geng sebelah umah

one love said...

best tengok!

anak saya lelaki... main ultraman je hari2!
kdg2 saya jadi raksasa. kadang2 along jadi bangunan dan vice versa lah kan...

dhani je jadi ultraman! asik2 kami je yang kena jadik mangsa! hehehe

syok kan akak? layan anak..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

one love
oh kalu pasai ultraman kak rose x nak main ngan danish, dia ganas giler, dipukulnya kak rose betul-betul, selalunya adik akak yang tahan. kak rose memang tabik spring x mo, sakit

ai said...

Rajinnye kak rose melayan anak2. Aku takleh nk layan sensorang camtu. kang yg lain merajuk..hehehe..

 
template by suckmylolly.com