Thursday, November 13, 2008

PAPAYA

last nite lam kul 9.30 malam, member baik rizal, marzuki datang umah antor organic papaya satu kotak. Marzuki ni kerja kat opis yang ader kena mengena ngan organic segala macam so banyaklah menda yang berkaitan ngan organic yang kitaorang selalu dapat.



orang pertama yang rasmi of cozlah adik aku sorang ni, kalu bab betik no. 1, menda lain x pandang dah. nasi pun x jamah

tapi mesti ader yang menyelit nak sikit.


amboi sedapnya 2 beranak ni duk makan betik, abang x makan papaya akibat dek criter pepaya. Abang x bagi kami semua makan papaya takut tangan kitaorang jadi big cam pepaya. Menjerit-jerit abang marahkan eji ngan kasih makan takut jadi cam PEPAYA. Last sekali abang nangis sorang-sorang kat bilik coz semua x nak dengar cakap abang sampailah abang tertido. pagi tadik bangun terus check tangan kitaorang takut ader yang big cam pepaya.






5 comments:

Suki Cida said...

hahaha... abang danish tak mo ke jadi super hero papaya lengan besar? cutenya... sian dia...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

suki cida
super hero cam pepaya dia x nak, takut kalu ultraman dia nak aje

one love said...

kesian abang...
mesti cute kan dia merajuk tu!
hhehehe

Aryana & Adrienna said...

uishh papaya...my fav 2...sedap nyer dpt mkn papaya.....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

one love
bukan takat merajuk tapi mengamuk tahap gaban agi marah orang makan papaya

aryana&adrienna
samalah ngan eji, x hingat bila makan

 
template by suckmylolly.com