Thursday, November 13, 2008

TAGGED

someone had tagged me again......AKU
Thanks......
bfore tu, aku nak mintak maaf banyak kat AKU coz aku lambat-lambat-lambat giler buat tag ni, bukan aku lupa tapi aku memang x cukup masa. sorry yer....
The rules are pretty simple:-
1. Take a recent picture of yourself & take a picture of yourself right now
2. Don't change your clothes, don't fix your hair......just take a picture
3. Post the picture with No Editing
4. Post these instruction with your picture
5. Tag 10 people to do this



katakan TIDAK pada jerawat

so subuh tadik, aku on PC lam kul 4.55 am, pastu baca comments, x update blog lagi. ader comments from AKU , terus aku amik h/phone...amik gambar ah, aper lagi

ukkkkkkk, ader jerawat yang sedang berkembang mekar subuh-subuh hari ni di dahi ku ini


ni latest picture yang aku amik subuh tadik, ngadap cermin nengok jerawat yang baru nak menapak kat dahi aku








now to tag 10 blog friends......

1. cutemiut78
2. sukicida
3. eddie
4. zino
5. Abang Bear
6. Adry
7. eida2008
8. Lily Lotus
9. rasp
10. ratna



10 comments:

Snow Peace a.k.a WaWa said...

owang tetua kata muka awal pagi tu la natural beauty..ada jerawat pun cantik gak...

Suki Cida said...

awalnya kak rose bangun? ohhhh akak mmg superb la... kalau saya mampuih nak bangun seawal tu... oh tidakkkkkkk

mummy-izz said...

salam perkenalan.. thanx sudi ke blog ila.
siap drop komen lagi..

;)

KV said...

kv kalo naik jerawat selalu kena perli. Dah tua2 pun masih berjerawat lagik. Macam remaja.
Ahaha...ye lah, best jadi remaja, tak tua kan?

Mommy Lily said...

wah tag ini mmg best kan...semua org dgn natural beauty sendiri hehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

snow peace a.k.a wawa
jom kak rose belanja makan satay kajang

sukicida
kak rose bangun awal sbb laki kak rose kena gi kerja awal lah dik

mummy-izz
x der hal lah ila, tq jugak sudi masuk blog kak rose.

kv
tulah patutnya dah tua cam ni jerwat x naik dah, ni apa kes pun x tahulah

Zareda Norman said...

salam..

papaya itu sangat sedap wokeh...

jerawat.. arghh katakan tidak pada jerawat.. tapi ada seketui dua okler.. buat pemanis.. :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. cepatnya akak bgn.. emmm kita kena ya... k kak, nnti kita buat k.. thanks tag kita

eddie dewanaga said...

....huhuhu....
gua takde camera....

henpon pun cap ayam...

**sambil senyum & kenyit mata pada seri...

Aku said...

tq tq tq coz sahut cabaran !!! hehehehehehehehe ...

 
template by suckmylolly.com