Thursday, November 13, 2008

MUKA BANGUN PAGI

pagi tadik mood kasih baik giler, jenuh aku kejutkan kasih soh bangun gi sekolah, tersungguhlah liat anak dara ni nak bangun tido. tapi kasih boleh gelak bila aku cakap "wake up, wake up Mohammad Kasih, wake up-wake Up Danish Riesya" dua-dua tersenyum sipu.

" name tasih bukan Muhammad Tasih lah mama, tapi Tasih Damia Liesya apalah mama ni, x tahu ke???
(pelat kasih)


6 comments:

saveme_zero said...

cop2...td kata xde anak,yg dua org ni..anak sapa yer??

saveme_zero said...

oo...nak bb lagi..heheh..ampun..daku silap baca..ekekekek.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

saveme_zero
akak dah ader 2 anak tapi akak nak sangat, teringin sangat nak baby lagi. tapi tulah macam akak cakap x der rezeki lagi. kena sabor aje

Big Mamma Bukhari said...

cumel anak2 u.. apa kabar u sekarang?

goasop said...

comey nya kasih... ehe..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

big mamma bukhari
terima kasih banyak, baik, sihat alhamdulillah

goasap
terima kasih

 
template by suckmylolly.com