Thursday, November 13, 2008

PAPA

rizal adalah orang yang paling risau bila gfren dia masuk sekolah tanpa ditunggu coz time abang lu kat 2 bulan aku duk nunggu sampai abang masuk class. so bila time kasih ni, rizal cam agak terkejut lah sikit coz kasih terlalu berani. satu ari pun x yah nunggu. of cozlah kasih berani, abang kan ader duk neman kasih.


balik dari kerja aje, papa x sabau-sabau nak dengar celoteh gfren dier. sampai x sempat mandi dulu terus tolong kasih buat homework. on the way nak balik umah pun rizal x abis-abis nanya pasai abang n kasih, tapi lebih nya kat kasih lah coz kasih kan still kocik lagi, papa duk risau.


risau rizal ni sampai tahap aku cam rasa "elooooooooooo boleh relaks tak", coz kami kan soh abang n kasih naik van, rizal cam takutlah driver van tu wat lari anak-anak dier. pastu berpuluh kali call tanya anak dah sampai umah ke belum, okey tak, nangis tak, makan x anak-anak dier. Risaunya rizal mengalahkan aku.





3 comments:

atty's said...

aik nampak abg nyoyot botol ..

CuTeMiUt78 said...

kak, bapak mana tak risaukan anak dia.. lebih2 lagi anak kesayangan.. harus ler gitu kan kak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
still lagi nyoyot, x leh tinggal, balik sekolah aje terus masuk bilik cari botol susu

cutemiut78
tulah lebih-lebih lagi kasih kan, kak rose dia x risau lak cam gitu

 
template by suckmylolly.com