Monday, November 03, 2008

PIANO

see, abang kalu x menyakat kasih memang x sah, ader aje menda dia nak kacau kasih


kasih memang suka dan minat main piano, so kitaorang ingat nak antor kasih main piona kat YAMAHA, ader satu studio kat Pandan Indah ni, tapi bila gi survey, aduhai mahai nyer fee dia, terus tak jadik. tunggu gaji mama up sikitlah, next year pun kasih nak masuk tadika, nanti kan lunch mama soru kat sebelah kiri


so main ajelah aper yang papa belikan tu yerr sayang


see, anak sulung aku menyorok kat sebalik penutup tu coz masa ni aku tengah tegur abang coz sibuk duk kacau kasih yang tengah duk ralik main piano




sambil main piano sambil mulut tu duk menyanyi (dengan rambut nya yang senget benget)




6 comments:

atty's said...

bagus lew..kasih pandai main piano..

CuTeMiUt78 said...

pandai kasih main piano tu ya.. siap nyanyi lagi tu.. heh..heh..heh.. kak, rambut kasih tu tak g betul kan balik ke..

aPpyLy@na said...

kak roese, kasih tetap cute rambut pendek..skali skale tukar fashion...
n kasih look more cuter..mmg xsbr nak jumpe kasih n abg danish..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
x der pandai sangat, boleh lak kalu nak bingitkan telinga

cutemiut78
x nak lah betul kan nanti takut jadi lagi pendek, dah x leh betul coz kat depan pun kasih gi potong

apply@na
tapi kan dik tetap tak cute kat mata mak dier coz kak rose kecewa sangat sampai cam x nak nengok rambut kasih lagi. ader rezeki jumpalah nanti yer

eiza said...

sayangnye rambut tasih..
tapi walaupun pendek tetap comel n nampak tembam sikit..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eiza
bukan tembam sikit tapi memang tembam banyak dik, berlipat-lipat dagu

 
template by suckmylolly.com