Monday, November 03, 2008

PINK N BLACK

semalam aku cam down giler ah disebabkan hal kasih, so rizal kan "king of the pujuk" dia belanja aku beli sepasang kasut. Pengubat untuk hati aku yang kecewa ngan rambut kasih. Nama pun laki of coz lah dia tahu kalu aku tengah down, beli aje kasut, baju or h/bag mesti sekelip mata aje aku dah ceria balik.
pagi ni aku gi opis ngan kasut baru, belt tu dah lama aku beli tapi jarang pakai coz x der kasut yang sesuai.


so bagaikan pucuk di cita ulam mendatang lah kan, belt ngan shoes sedondon lak. harus lah mak happy kan


6 comments:

arianna adrizal said...

wow~ cantek! cantek! =)

CuTeMiUt78 said...

oh kak.. very nice kasut tu.. comel je.. skkee tgk

Suki Cida said...

wah kebetulan la pulak yek... sweet

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

arianna
tq very much

cutemiut78
terima kasih rina

sukicida
tulah kebetulan ader warna sama

eiza said...

sangat2 sedondon..cun

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eiza
tq very much

 
template by suckmylolly.com