Monday, November 03, 2008

PLAYGROUND

balik dari salon aku terus gi ambik abang kat umah, kenalah adil dan saksama, aku nak bawak abang lak gi cut hair tapi salon abang kat pandan indah doket aje boleh gi jalan kaki, salon wendy yang aku bawak kasih tadi kat bandar baru ampang. tapi kesian kat abang, hari sabti selalunya customer banyak so nak x nak dia soh datang malam. kalu macam tu kirim salam ajelah aku nak datang balik. x yah gunting lah abang, kat nak bukak sekolah nanti lah baru kita pi balik salon nih.

balik dari salon abang, aku singgah jap kat playground, aku belikan jajan sorang satu bagi diaorang lepak-lepak lu kat sini





masa rambut kasih masih lagi panjang dan panjang dan panjang..........





2 comments:

atty's said...

kasih cute rambut pjg

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah, sakit tul hati kak rose

 
template by suckmylolly.com