Wednesday, November 05, 2008

PRESENT FOR EJI

finally after berhempas pulas carik adiah untuk adik bertuah ni, aku dengan bangganya menghadiahkan dress somerset bay ni untuk adik kesayangan aku, dan aku tahu bila dia nengok aje mesti tersenyum tersipu-sipu kerana dress ni cantik giler

aku memang tahu eji ni suka sangat-sangat dress yang ader benang berkait, apatah lagi kalu dari somerset bay


sorry yer eji, adioh lambat sikit............


13 comments:

Kebencian_Maharaja said...

hola...salam singgah..tak tahu nak komen pe pasai baju tu hehehe....cantik..cantik..tp laki xsesuai pkai..

Zanna_MamaBatrice said...

cun ler kak ros...
eji slim ok ler cantik terletak jer kat badan..
kaler pun sweet jer...

Anonymous said...

kak rose...emmm memang cantik and yes i bet you eji mesti sgtttt suka...she will look gorgeous in this dress...psssttt mesti dia wear for dating kan :)

Suki Cida said...

cantik la... kalau eji pakai pls ambik gamba...

CuTeMiUt78 said...

wah kak..very nice dress.. skkke tgk.. cantik nya kak..

tigrismalaya said...

bes nyer adiah...contest ker adiah besday tue

zino said...

cantik tu tentu dia suka hehe

sHwEeT ByAtcH said...

cute la dress ni...

Little E.Z Shop said...

eeee.. ada binatang berjalan la.. hehehe. cantiknya dress.... klasik english gitu...

Eida said...

hihihi.. cantekk... nak jugak kak???

lily lotus said...

auwww..cantik..sexy..classs ;)

13may said...

cantik :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sorry kak rose lambat baca comments
minta maaaf banyak-banyak

kebencian_maharaja
terima kasih kerana sudi singgah, terima kasih sekali lagi

zanna
tulah orang slim pakai ape pun okey

sukicida
boleh, tapi dia belum pakai lagi

cutemiut78
tq

tigrismalaya
x derlah

zino
memang dia suka giler

shweet byatch
tq

little ez. shop
terima kasih, suka masuk blog u macam-macam ader

eida
nanti yer kak rose belikan

lily lotus
tu yang eji suka sangat

13 may
tq

 
template by suckmylolly.com