Friday, November 14, 2008

RAJUK SORANG SUAMI

x per lah kasih yer, mama dah tua, mama mana nak ingat anniversary-anniversary ni, mama cuma ingat barang kat Vincci aje (ni dialog rizal sindir aku malam tadi)

nasib baik papa ader gfren lain....


opppppppps, sorry yer, lupa sangat-sangat................


7 comments:

MasNurin said...

eh, ko tau tak aku penah lupa besday husband aku gak. Mula2 aku ingat tapi macam sehari dua nak birthday tu aku lupa sangat pada hadiah yang aku dah beli awal2 tu.Aku cuma sedar sehari lepas birthday yu jer. Dia cakap tak kisah tapi dalam hati saper tau kan?

Mak Su said...

bila anniversarynyer?

ai said...

Alahai..siannye dia majuk! ni kene pujuk 'kaw kaw' ni kak rose! ehehehe..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

masnurin
tak aper jugak coz baru sehari dua lupa, yang kita ni dah 13 ari baru nak ingat itupun bila ader orang ingatkan

mak su
anniversary yer dah lepas 1 November ari tu

ai
tulah kena pujuk kaw kaw yang lagi kaw kaw

CuTeMiUt78 said...

aduhai.. kesian nya la.. tu kena pujuk tu kak..

Cikgu Farish said...

of course le dia merajuk... saya pun kalau wife lupa leh gak merajuk, tapi stakat ni x pernah la... kalau merajuk pun sure x kena pujuk punya, so bazir je nak merajuk2

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
memang kena pun, dia merajuk sakan ngan akak malam tu

cikgu farish
saya pun x tahulah camner boleh lupa anniversary tapi kalu birthday tu ingat benor

 
template by suckmylolly.com