Friday, November 14, 2008

SHOPPING

aku paling suka gi merayap kat JJ maluri, kat situ x mahai sangat, standardlah gaji aku. masa lalu kat vincci, kononnya x nak singgah coz takut aku balik kan tak leh tido nengok barang yang aku minat. memang yer pun, perangai kalu dah giler shopping x leh nak ubah dah. niat di hati nak cari adiah untuk adik ipar aku Sazleen yang dapat 4A 1B lam UPSR, aku dah berusaha sebaik mungkin nak lalu aje, jeling pun x nak, tapi tetiba aje mata aku cam teruja lahk ngan h/bag putih vincci. aduh mak, cantik yer, nak beli, x nak, nak beli, x nak, aku dah lama x ader h/bag warna putih, tapi terpaksalah di pendam kan saja hasrat tu coz rizal dan pesan soh jimat sikit, jangan boros.

pas tu aku terpandang lak selipar princess, mesti kasih suka giler ni, tapi tulah, size nya dah abis, tinggal yang besar aje. cuba gak cari kat sogo tapi x der lah plak, mesti cantik kalu duk kat kaki kasih ni.

pas tu eji lak yang gatai mulut gi cakap ada h.bag ijau, cantik dia punya design, lain dari yang lain, ko ni eji memang nak kena hempuklah, dah tahu aku kena berjimat di panggilnya aku soh nengok beg ni. tapi kali ni aku memang baik sebab aku x beli apa pun, adiah sazleen pun x jumpa, rizal cakap x yah beli adiah, bagi duit ajelah, nanti boleh wat beli barang nak masuk form 1.


first time aku balik ngan tangan kosong. mesti rizal bangga ni bini dia kuar x buat balik barang. dok gitu yang?




4 comments:

Azie said...

hihi samalah azie pun tgh cari hadiah kat anak buah dia pun ambik UPSR jugak...huhu masih xjumpa lagi..azie ingat pun bagi duit je la

MasNurin said...

hehehehe aku pun suka soping tapi kat perlis ada the store jer, jadi selalu ler aku balik dengan tak bawak barang2 dari bahagian ladies.

BurungBelatuk said...

aku kalu dah shopping,xtau dunia lagi dah...sbb tu aku shopping sakan 2kali sthn jerk...time tuh keta mesti penuh nyer....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

azie
tulah kak rose rasa bagi duit lagi senang

masnurin
kalu aku kat terengganu pun camtu gak, ader the store aje yang hebat, sib baik dah duk kl nih

burungbelatuk
kira lagi hebat tu 2 kali setahun tapi penuh kereta

 
template by suckmylolly.com