Friday, November 14, 2008

SURVEY - KASIH

dan barang-barang pink kaler ni plak, aku survey untuk kasih, aku giler ah nengok barang budak pompuan ni, kat berejam aku duk sini tilik barang anak dara aku, kalu kat tempat abang sekejap aje. (ni nanti kalu abang dah pandai baca, masak ni, lebihkan kasih lak) barang-barang budak pompuan ni lagi buat aku rasa nak beli sekarang gak, tapi nanti kan ader lak peluru berpandu yang hinggap kat telinga aku berdas-das


aku giler ah, aku giler ah, aku memang giler lah kat barangan barbie ni, x sabar nak nengok kasih pakai gi sekolah, aku sekarang ni tengah menaip pun duk teringat barang barbie tu. Syukur alhamdulillah sangat-sangat pada Allah S.W.T kerana mengurniakan aku sorang anak lelaki dan sorang anak pompuan. aku bertuah sangat kerana boleh merasa bagaimana rasa terujanya nak beli barangan sekolah untuk anak-anak. especially barang untuk kasih (syhhhh jangan cakap ngan abang yer, nanti abang jelos)


cantik lah ni, ngapalah masa aku kecik dulu x der? ke mami x nak beli nih?



aku yang excited ngan barang ni, belum lagi kasih yang dapat, kalu kasih yang dapat nih, x henti-henti lah mulut duk ucap tq kan aku dah naik lebam lah pipi kena kiss, kiss, kiss dan kiss memanjang aje oleh kasih tercinta





8 comments:

ai said...

mmg beruntung kau kak rose! ade sepasang anak. boboy + gugirl..huhuhu..aku ni sume pompuan!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ai
belum ader rezeki lagi, tupun kak rose nak lagi dan nak lagi tapi lum ader rezeki

edrina said...

aduh kak rose.. cantik2 bangat neh.. ed pun geram tau brg2 barbie neh.. topi tu mak aii mahalnyer kan...

zareda said...

oggrrr barbie stuff.. memang kak zar pun addict gak, sama meroyan dengan anak dara kak zar tu tapi bila dah tahun 1 ni, tak leh beli dan suruh dia bawak barbie's ke sekolah.. kengkawan dia suka cilok..

goasop said...

menang mak dr anak ni.. untung abg and kasih..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ed, tulah ader anak pompuan baru teruja ngan barang barbie, memang mahal giler pun topi tu, tak aperlah telan air liur je

zareda
alamak mesti sama kot kat sekolah kasih nanti, mesti kena cilok lagi

goasop
tulah seri pun cakap, mak yang lebih anak tak tahu aper-aper pun lagi

Suki Cida said...

abang danish abangg rizal la dok teruja nanti... heheheh

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

suki cida
tulah pasai

 
template by suckmylolly.com