Monday, November 10, 2008

TERBABAS

balik aje from kindy abang, aku terus salin pakai dress ni gi JJ, masa ni okey lagi, baru 2 pasang baju yang aku amik nak try. eehh rasanya aku datang sini nak beli adiah for mami n abang akan tetapi kenapa pulak aku yang sibuk nak beli baju bagai. aku ni memang, pantang ader duit dalam tangan mesti tahu nak perabih aje.

aku suka ngan baju ni, okeylah x mahal sangat. padanlah ngan gaji aku. amik selai...

pastu try yang ni lak, cam berkenan giler tapi bila aku MMS dress ni kat rizal dia cakap cam uniform orang kerja kat komestik aje. x kira aku nak gak, maner nak dapat dress cam ni ngan harga RM39.90 so aku terus rembat, uniform pun uniform lah bai....

aku amik selai lagi......


pastu yang ni cam simple giler, sedap giler lak tu bila aku pakai, sah kalu aku dah berkenan aku kena amik gak. lagipun rugi x amik, last day dah sale ni.




aku pun amik selai lagi.....


yang ni memang aku suka, aku suka sangat ngan baju kaler itam, x payah nak MMS tanya rizal or tanya eji, wajib amik gak yang ni


baju ni bila aku MMS kat rizal dia cakap cam baju pregnant, alah susah gak tanya orang jantan ni, bukannya dia tahu pun. sekarang ni memang fashion pakai baju ngandung lah yang. tapi dia memang x bagi aku amik. tapi yang ni aku ikut lah cakap rizal coz yang ni nak pakai gi santai, kalu dia x berkenan susahlah. saper nak jalan ngan aku lak nanti

so semua sekali 4 helai aku amik, terbabas lah aku kali ni, so adiah mami ngan abang danish tu aku carik kat sogo lah esok yer. duit yang nak beli adiah tu nak beli baju lah. sorrryyyyyy







10 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. nice je dress yg akak beli tu.. memang sssseesssuuaaiii

Suki Cida said...

suker baju second, third and fourth.

Wahhh mmg terlebih belanja...ambik satu, ambik satu dah jadi empat kak rose...hehehe

ZaritH said...

dress yg kedua tuh santek bangattt!!! berkenan jugak...hehe! sygnye sale udah abis...hmm~

Zanna_MamaBatrice said...

semua cun2 ler kak
esp yg no 2 tu...no 3 and yg itam tu...cun ler...murah pun murah ...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah murah lah tu sebab tu kak rose beli, kalu mahal jangan arap

sukicida
tulah, akak selalu terlebih berlanja

zarith
sale dah abis semalam tu yang akak giler beli

zanna
memang murah giler, tu yagn kak rose ambik x sedor diri

atty's said...

baju grey ngn itam tu mmg cantik..

tigrismalaya said...

kak..mmg dress no 2 tue chantek bangat...hahaha dah dok sopink baju sendiri smp terbabas nak beli utk org lain erk...sama laa kita...

lily lotus said...

ayat terbabas tak tahan tu..tp mmg heaven!

suw said...

cantik la dress tu..tak kisahla murah ke mahal ker..janji selesa n cantik :P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
tulah yang kak rose terbabas gi beli

tigrismalaya
tulah perangai semual jadi kak rose nak beli kat orang lain gi beli untuk diri sendiri

lily lotus
tu lah asyik terbabas aje

suw
kalu mahal kak rose x beli kot..

 
template by suckmylolly.com