Monday, November 10, 2008

TAHNIAH

last nite lam kul 10.00 mlm, member baik (luar ofis) yang dah lama giler x jumpa, tut tut call nak datang umah antor kad kawin. aku cam terkejut giler terima call dari wati, aku rindu giler kat dia ni, dah lama x jumpa n dah lama x gossip pasai lelaki

finally dia bertemu gak jodoh ngan jejaka tampan dari Sri Kembangan, sekejap aje bercinta terus nak kawin. Memang resmi aku ngan member-member cam tulah, bercinta bagai nak rak, bertahun-tahun dengan balak tapi kawin ngan balak lain

begitu gak ngan wati, 10 tahun bercinta ngan jejaka xxx tapi akhirnya kawin ngan jejaka yyy, apapun tahniah buat wati yang cantik jelita ni


aku berkenalan ngan wati kat Khazanah Nasional, kami sama-sama kerja tapi lepas tu dia masuk SIEMEN, pastu aku tinggal ngan dia lam 3 bulan pastu aku bawak dia masuk ST, aku sayang giler kat member aku ni. dia pun baik giler dan cantik sangat orangnya. actually bertuah lelaki yang kawin ngan wati ni.

kami berborak sampai jauh malam, tupun lepas kena sound di tunang dia baru dia gerak nak balik, aku lak x sedar masa berlalu ngan cepat coz banyak menda nak story.
tahniah sekali lagi
InsyaAllah sampailah aku nanti, beb




6 comments:

atty's said...

sonokkan dpt jumpa member lama

Shopping Cabin said...

hi..jom jenguk2 blog saya..ada baju chomel dan menarik. oh and it's cheap too!!
http://shoppingcabin.blogspot.com

eija28 said...

wah kak...x lama lg bolehlah mkn nasi minyak watie nie....dah lama x mkn nasi minyak nie...

suw said...

cantik la kad kawen die..nmpak simple n elegent :)

Adry said...

Salam bakal pengantin baru wat atie... hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
memang seronok giler

shopping cabin
dengan sepantas kilat kak rose jenguk blog u n terus bagi kak adik kak rose yang giler berfashion

eija28
tulah, alhamdulillah bertemu jodoh gak akhirnya kawan baik kak rose ni

suw
kad kawin dia memang cantik coz simple aje cam kad kawin diraja pun ader gak

adry
terima kasih nanti kak rose sampaikan pada wati

 
template by suckmylolly.com