Wednesday, November 19, 2008

WORKSTATION

sambil tu saya gi lepak jap kat tempat kawan saya masa mula-mula masuk kerja kat sini, saya masuk kerja sama hari ngan mamat ni, masa kat PWTC kami duk sebelah menyebelah pastu sekarang ni duk berjiran kat Pandan Indah. Tapi bukan tu yang saya nak story, terkejut bila saya nak sentuh aje kretar mainan dia ni, ader notis yang tertulis............




so saya pun bangun, balik kat tempat CC, takut lak ader menda lain yang x leh sentuh



4 comments:

LayarLara Legendary Of Journey said...

work station aku nak buat cenggitu.. BERTUAH!!! tak dapat dekkk... tak pasal je dapat memo... tensi ok..

rasp said...

uiks siap ada notis tu...takut oooo nak menyinggah kat tempat yg ada notis2 ni, nanti kena saman naya je! :D

eddie dewanaga said...

ada seorang rakan pun mcm ni gak ros, dia gila kumpul moto2 jenis model mcm ni la... kadang2 bos dtg perli dia,

"Lan.. moto2 ni tak nak masuk race ke..?"

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Layarlara
oh kat opis akak ni ko nak buat camner pun buatlah, x kisah giler

rasp
tulah silap-silap esok kena sound

eddie
ko ni memang kelakar lah

 
template by suckmylolly.com