Wednesday, December 03, 2008

AMPANG PUTERI

tengahari lepas rizal tido bagai, berehat sakan n dah lega sikit, bawaklah abang danish lak gi jumpa doc kat Ampang Puteri. Tangan abang ader bijik-bijik kecil yang timbul dan bila di garu semakin lama semakin naik bijik tu.

appointment kul 12.00 tapi disebabkan x sampai ati nak kejutkan rizal maka after lunch baru gerak jumpa doc. aku x snap photo kat Ampang Puteri coz masa ni bateri phone dah kong king kong, so assalaimualaikum ajelah....


ni lah, bijik-bijik kecil yang timbul kat lengan abang


4 comments:

CuTeMiUt78 said...

eh... smpi camtu sekali kak.. ngeri plak tgk..

beloved said...

abang elergi something ker? per2 pun harap abang tak apa2.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bintik tu ade air bisa yg dh merebak ar tu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
akak sendiri pun ngeri rina

beloved
may be kot dik, x terpikir lak akak

sitie
betul memang bintik tu boleh merebak

 
template by suckmylolly.com