Wednesday, December 03, 2008

BREAKFAST

rizal mc so aku pun amik EL lah neman laki kat umah, dia kan sakit mesti nak bini dier ader sama. pas tu kami gi tapau nasi berlauk kat kedai kak mah. rizal x larat nak breakfast kat kedai, karang kan susah lak nak ulang-alik ke toilet.

nasi berlauk kak mah ni bestlah, tapi nasi kerabu memang x leh lawan ngan kat kampung baru




kalu ikut perut yang besau ni, sebungkus x cukup tapi disebabkan rizal dah beratus kali sound soh jaga sikit makan so sendiri mau ingatlah kan


2 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mkn xpernah cukup kan?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang tul, bab membesarkan badan memang kak rose suka s angat

 
template by suckmylolly.com