Wednesday, December 03, 2008

FOOD POISONING

Did I poison my husband? I am not sure. family aku yang lain still fine and we ate what he ate all weekend.

Rizal ngadu that he was sick and had been vomiting since 11.30 pm. That's a lot of vomiting. Sure enough he ran back into the bathroom and proceeded to vomit every 15 minutes for the next 5 hours!! ai thought for sure I killed him. Panicked. semalaman aku x tido jaga laki aku yang sakit perut memulas-mulas.

so pagi tu aku neman rizal gi jumpa doctor


selidik punya selidik, sib baik bukan masakan aku penyebabnyer tapi nasi kandar yang rizal duk pekena masa lunch. kalu idak, aku lah punca segala penderitaan laki aku ni



rizal muntah teruk + cirit birit lagi, so dapatlah rizal mc 1 ari


4 comments:

atty's said...

en.rizal tak sht ye.nasib dah jumpa doc

CuTeMiUt78 said...

uissh.. kesian abg rizal..semoga cepat sembuh ya kak

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sehari je mc? ape la doktor tu.. xcukup ar!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty's
tulah makan lagi nasi kat kedai x tentu arah

cutemiut78
terima kasih, alhamdulillah

siti
cirit birit memang sehari aje dik

 
template by suckmylolly.com