Tuesday, December 02, 2008

TAGGED

hai inas, pertama-tamanya kak rose nak mintak maaf sangat coz lambat buat tag ni. kak rose kena kumpul material lu, baru sedap nak jawab, kalu idak mata kak rose nampak cam kosong aje. Apa pun terima kasih banyak-banyak kerana inas sudi bagi kak rose tag ni. Kira ni cam modal gak supaya ader gak menda nak update kat blog kak rose ni. terima kasih sekali lagi.


tq yer inas

A. Sebutkan 3 tabiat buruk kat kedai makan

i. lama giler nengok menu
ii. aper nak makan ekkkkkkkkkkkkk, tanya ngan waiter kat situ
iii. kalu ketawa x hinggat dah orang sebelah nak mencekik


B. 3 perkara dibuat sebelum tido

gosok gigi ma............




dodoikan abang ngan kasih sambil baca buku criter

menda ni wajib buat, korek telinga abang ngan kasih sampai depa lali pastu zzzzzzzzzzz ngan nyenyaknya


B. 3 Parkara dibuat lepas bangun tido

celik aje mata terus kiss abang, kasih n rizal (melampaulah tu kalu akak taruk gambar tengah kiss rizal)

terus melompat dari katil buatkan abang ngan kasih milk, agar bila aku ngan rizal dah bangun nak gi kerja, x derlah abang ngan kasih terjaga, nyenyak aje tido bila perut dah berisi ngan susu

lepas buat susu kat abang ngan kasih, bfore masuk bilik ayor, ngadap cermin lu nengok dah kecik lum muka aku ni, diet ni x makan nasi malam tadi......(kononlah tu) kalu rizal baca ni mesti dia cakap "nampak sangat statement diet tu menipu"


D. Aper yang sedang anda fikirkan sekarang ni??


mereka bertiga sentiasa berada di fikiran kak rose, setiap saat dan ketika

aduh lah haiiiiii, malasnyer aku nak iron baju


nak masak aper for breakfast esok nih??????

E. Plan biler dah pencen nanti:-



kalu x der rezeki masa muda belia ni nak jejak ke mekah, kalu boleh InsyaAllah ngan duit simpanan or kalu x cukup amik kat KWSP nak gi Mekah sama ngan family


kalu panjang umur dan ader rezeki, nak jaga anak-anak kepada abang ngan kasih. Sanggup benti kerja asalkan boleh jaga cucu kak rose nanti, insyaAllah. kak rose nak ikut jejak mak kak rose sanggup jual kedai jahit kerana sayangkan cucunya.....



nak bina sebijik umah kayu kat kampung halaman kak rose

5 comments:

bozzobattousai said...

tabiat makan kat kedai ko sama ngan aku....

S h i n o said...

Ada niat nak gi tanah suci tu dah dapat pahala.. Insyallah,sampai lah akak kat sana. Jgn lupe berdoa kat RAUDAH tuu... isyallah berkat..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bpzzpbattousai
wah boleh jadi geng kamcing nih

shino
terima kasih, InsyaAllah

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk jd ibu mcm kak rose ar.. suke!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

siti
terima kasih banyak-banyak

 
template by suckmylolly.com