Friday, December 26, 2008

ASYIK DUK BORAK

alkisahnyer, aku ngan abang gi BB berdua aje so balik aku malas nak naik taxi coz orang duk beratur nak naik taxi panjang giler, maka aku amik keputusan naik monorel, turun ke H/Tuah dari saner tukar naik LRT ke Ampang, tapi nak dijadikan criter hangat, aku ngan abang asyik sangat duk borak-borak pasail awek cina baju itam, sehinggalah aku tak perasan LRT yang datang tu menuju ke Sri Petaling, maka dengan confidentnya aku dua beranak pun naiklah.

masa kat dalam LRT, ader sorang abang ni asyik duk borak ngan abang danish, tanya nama, umur braper, dah sekolah ke blum, punya baik abang tu dia bagi kat abang duit RM10.00, abis lah part tu, pastu abang tu duk borak ngan aku lak, tanya tinggal maner? aku jawab "pandan indah" dia cakap "kalu nak gi pandan indah kenapa naik LRT Sri Petaling, aku terus terkejut dan nak tak nak kenalah turun kat stesen Salak Selatan.


see, aku berada kat sini dah punyalah lamanya nunggu nak dapat LRT, rasanya ader 20 minit aku duk nunggu LRT kat sini, aku cakap kan abang, ni girl baju itam punya pasal lah, see kita dah tersalah naik LRT. mimpi banyak aku ni.......


x perlah sabar tu separuh dari iman, dah aku yang salah, nak buat camner


apapun abang memang baik, langsung tak merenggek coz penat, yelah penat camner pun happy dapat kasut baru kan



5 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sib baik blh tukar lrt kan kak.. klu tak haru je

Khas Lysha said...

la hai,.. smpai salah naik lrt x pelah yg penting selamat kan,..

Miim said...

salam,
thanks yer sudi jenguk ke blog sy.
aiyok, jauh juga terlajak tue, asyik betul berborak...

atty's said...

pernah gak terlajak masa naik lrt..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
sib baik boleh tukar n sib baik ader anak yang neman

KhasLysha
tulah yang penting selamat

Miim
terima kasih juga kerana berbalas kunjunganm tulah asyik betul duk borak ngan abang danish

atty
terlajak pastu nak naik balik LRT lain mesti bercinta gak

 
template by suckmylolly.com