Wednesday, December 24, 2008

BACA NI......

entry masa aidil adha ari tu ader part yang rizal dengan kusyuk dan tawadoknyer membaca akan sebijik buku pemberian dari pak mertua

so ini adalah antara kandungan buku tersebut

aku telah di SOUND beberapa kali sampai naik panas gaklah halwa telinga aku asyik kena tembak aje, soh aku khatan khatam gak baca buku ni, "buat blog siang malam ader masa, nak baca buku sebijik ni pun susah" emmm, bukan susah pak, membaca tu senang aje tapi masanyer ngak ader, masa yang ader cukup-cukup nak update blog aje.....




rizal dah pun khatan khatam, 3 kali khatan khatam, aku jangan kata khatan khatam, (sorrylah nak cepat taip tu yang tersalah dari khatam jadi khatan, tak nyempat-nyempat nak naip), baca bab pertama pun belum lagi, bulan disember ni kan musim cuti-cuti malaysia, rasanya boleh saya khatan tu. tungguuuuuuuu


6 comments:

Anonymous said...

assalamualaikum,

saya minta maaf.....rasa ralat kalau tak bgtau.....

khatan tu maksudnya bersunat untuk org lelaki tu

khatam tu maksudnya habis baca buku.....

saya rasa awak maksudkan khatam buku kan?......

maaf kalau awak marah......

dakgilachoc a.k.a nani said...

kakkkkkkkk...kesilapan disitu...khatam bukan khatan ok..khatan itu bersunat...hikhik...

Dee said...

yang..khatan ke khatam? kehkehkeh..bila u ckp rizal dh 3 kali khatan..i gelak..khatan tu sunatlah yang..hihihi..baik u tukor..

thanx singgah my blog..kita exhange link n follow ye..

Khas Lysha said...

kak, khatan ke khatam?.. khatan tu mcm sunat jer bunyiknyer.. he he..
elok gak baca bhn2 ilmiah nie menambah pengetahuan..

*add ur link ;) *

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Anonymous
eh, takkanlah nak marah, teguran kan perkara yang baik dan bagus, tulah saya nak cepat menaip, khatam pun jadi khatan.

dakgilachoc a.ka. nani
Dee
Khas Lysha
tulah kak rose salah taip, mintak ampun, nak cepat sangat selesaikan update entry

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kak, bebaik menaip tu ya.. bila dah salah taip.. lain maksudnya tu.. takpe pas ni klu ada masa akak khatamkan baca buku tu..pastu blh ler kongsi sama2 kat blog plak

 
template by suckmylolly.com