Wednesday, December 24, 2008

NASI MINYAK


weiiiiiiiiiiiiii, nasi minyak ni bukan akak yang masak okey, kalu akak masak akak cakap akak yang masak, tapi kalu orang lain masak x kan akak nak amik kredit cakap akak yang masak, aku takat masak nasi putih ngan lauk pauk biasa bolehlah, cuba kalu suruh aku masak nasi minyak mahunya aku lari seratus meter nyorok kat maner-maner, akak malu weh, nasi minyak akak x pandai masak. x menjadi cam mami masak.


nasi minyak mami memang first in the world lah, sedap giler lebih-lebih lagi buat gulai cam ni. perrhhhh 3 pinggan nasi aku makan tu

x der aper yang special pun, cuma nak bagi anak pompuan dia lupakan sahaja voucher JJ yang RM100 yang kena koyak, jangan duk ingat lagi pas ni.....mami cakap aku ni kalu nak bagi lupa problem senang aje, kasi makan puas-puas. mesti pastu okey, senyum pun lebar cam telinga gajah. Memang betul pun mami, lepas makan nasi minyak mami aje, voucher JJ yang dah koyak tu cam petik jari aje terus ilang dari otak angoh ni. tq very much, muahhhhhhhh


6 comments:

julietchun said...

Ko ngan bergayanya abiskan suma nasi dan lauk itu,burrrrrrpp.

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah camtu erk kak...kalo gitu sngla lau akak merajuk pn..nk pujuk bawak je akak gi makan sedap2..hehehehe...

Dee said...

yang..i tgk jusco voucher u yg koyak tu..bar code dia elok lg..x koyakkan tang situ..i rasa leh gunalah..gi try tya jj...coz sorang scan bar code tu je masa u byr..

Anonymous said...

Same here...I pun tak pandai masak nasi minyak,tomato and etc.

Kalau nasi putih tu memang no problem.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

julietchun
tulah ngan selera baiknyerrr aku abiskan semua

dakgilachoc a.k.a. nani
tulah kalu akak merajuk senang aje bagi makan mesti akak baik nyer pas tu

Dee
nanti akak cuba, kalu dapat terima kasih banyak-banyak yer

Anonymous
tulah saya lagi pandai kalu masak nasi putih

CuTeMiUt78 said...

wah.. senang je jadi akak erk.. utk lupakan problem.. makan2 byk2.. perh.. bagus betul la

 
template by suckmylolly.com