Wednesday, December 24, 2008

BORINGNYERRRRRRRR


sejak semalam aku cam bercinta nak bangun gi kerja bukan sebab x der mood tapi sebab member tersayang x der kat ofis, selalunya setiap pagi ader orang yang rajin duk interkom aku criter itu, criter ni, duk ganggu aku hampir setiap masa sampailah abis waktu pejabat. duk usik aku, duk sakitkan ati aku, duk bagi aku ketawa berdekah-dekah. rindu sangat ngan semua tu. sehari aku x pandang muka member kesayangan aku ni rasa cam x lengkap idup. aku rindu sangat ngan kenakalan dier. Oh seri cepatlah ko masuk opis, boring giler kak rose kat sini, nak call seri kat umah pun x sampai ati dengar sore dia yang agak susah nak bercakap coz baru buat pembedahan kecil kat gusi. dia dapat MC lama giler, berjanggutlah aku nak nunggu seri masuk kerja, idup aku kat opis sekarang ni cam kosong sangat. cepatlah baik seri....kak rose dah rindu sangat dah ni.......................

4 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

siannya...akak gi ngulor jelah...xyah wat keje...ekekekeke...

Dee said...

eh..i suka rambut u..cantik..buat ke ori?

eddie dewanaga said...

hahaha... mesti rose cakap ni, asal ada entry pasal seri, maka ada la si eddie ni...

hahaha... patut la dah lama tak nampak seri on ym... kesian dia, semoga cepat sembuh ye seri...!!

abg eddie pun rindu dgn seri...!!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dakgilachoc a.k.a nani
nak ngulor pun x der mood coz seri ngak ader

Dee
dia memang jadi gini, memang ori

eddie
memang yer pun aku nak cakap, asal ader seri aje mesti nak bagi comments, kalu rindu cepat-cepatlah buat something, seri tu single mingle lagi

 
template by suckmylolly.com