Saturday, December 27, 2008

DANAU KOTA

sepupu aku ngan member dia yang datang dari jauh pasang niat dari JB nak gi Danau Kota, cuci mata bukan nak beli barang pun tapi sajer nak cuci mata.



comel sangat, ader baju kebaya size budak besor kasihlah, sepasang harga RM120.00, aku ingat cam nak beli tapi nak pakai gi maner yer...kenduri kawin orang, jarang sangat aku pakaikan budak tu baju kurung, takut panas. emmm tunggulah kalu ader rezeki kasih dekat nak rayalah baru aku beli kot.  tu pun kalu ader lagi....



aku ngan laki aku neman ita ngan aini gi Danau Kota tapi aku ngan laki aku lak yang excited jalan-jalan kat sini, almaklumlah aku ngan laki aku maner pernah jejak kaki kat sini, duk kl tapi tak pernah datang sini. jakun giler aku bila sampai sini, barang dier murah-murah lah



dress ni cantik sangat, harganya pun mahai cam kat BB plaza gak RM45.00 sepasang.  memula tu cam nak beli tapi bila aku mms eji nanya, eji cakap x payah, aku memang ikut cakap perunding imej tak berbayor ni coz eji paling tahu maner yang baik untuk kakak nyer




kami duk jalan sekitar sini sampai kul 1.30 pagi, ikutkan hati nak pusing-pusing lagi tapi aku dah ngantuk giler lah, mata dah x leh nak bukak dah asyik mintak dikatup aje


12 comments:

theconfused said...

hooo.. jln2 pi danau kota...

kak... raya lmbt gi.. setahun gi.... sian kasih woooo

DrSam said...

tengok barang lawa-lawa dn comel2 ni memang rambang mata. lagilah bila ada sale. Nak selamat terperak ajalah kat rumah.

jejakalkindi said...

baru je melawat danau kota minggu lepas..ingat nak beli condo kat situ..tapi x tau lagi camna, itu pun kalau ada duit lebih la..

ab geldofg said...

tk pernah aku smpai ke situ..tkda sapa2 sudi ajak aku

Khas Lysha said...

kebaya tu size bebudak ke?.. mmg cute sgt la.. tp hrg mcm baju org dewasa ek!.. kasih pakai mesti ayu kan,.. ;)

Ezad said...

err.. apa ada kat danau kota tu?
dulu dok dekat2 sana, rasa mcm tak der benda pun...

tunfrida said...

salaam. kami yang tinggal kat sini pun tak rajin nak ke Bazaar ni...lagipun barang-barangnya tak lah semurah mana pun. setakat cuci mata je.

arsaili said...

Salam Maal Hijrah, May Allah crown us with the best of iman, health, wealth and peace of mind in the New Year.

MOHD. ADHA BIN MOHD. ZAIN said...

salam.. add my blog link :
www.myadha.com

CuTeMiUt78 said...

emm... cantik ler baju budak2 tu.. tapi reganya cam sama ngan baju org beso je kak.. berubah sungguh danau kota tu ya.. dulu cam takde apa yg menarik pun

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

the confused
tulah, lagipun mahai giler lah, nak beli pun kena fikir 2-3 kali

Dr Sam
tul tu paling selamat lepak kat umah aje


jejakalkindi
kondo kat situ memang best tempat kat situ happening giler

ab geldofg
belum ader yang nak ajak lagi tu

KhasLiya
kebaya tu memang size budak tapi mahai sangat lah, x padan ngan gaji akak


Ezad
alah ader orang jual barang yang harganya ader murah or mahai macam uptown lah kiranya tapi diaorang panggil downtown

tunfrida
tulah bila di amati betul-betul ader yang murah tapi banyaknyer yang mahai

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

arsaili
salam maal hijrah gak dari akak sekeluarga, terima kasih

Mohd Adha
dah link pun, orang terengganu ke ?

cutemiut78
harga yang cantek tulah yang menyebabkan akak mampu pasang angan-angan aje rina

 
template by suckmylolly.com