Friday, December 05, 2008

ENTRY MAKAN LAGIKKK


time ni aku dah benti makan, perut dah penuh, x pernah lagi aku lunch x abis makan tapi kat sini memang x kena ngan selera aku kot, aku rasa cam dah kenyang aje



aku duk nunggu ajelah seri duk kusyuk makan


aku bagi roti kat seri, aku makan daging nyer aje tapi tupun share ngan seri




bercinta tul aku nak boleh makan ke burger ni



tapi seri memang suka fast food so semua dia boleh belasah makan aje

2 comments:

lily lotus said...

berseri2 muka u cam pengantin baru..apekah rahsia..huhu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

x der rahsia apa-apa pun lily, kebetulan aje lam gambor tu nampak berseri kalu idak cam hampeh aje

 
template by suckmylolly.com