Friday, December 05, 2008

TAPAU

we left around 2.35 pm, cepat giler kami jalan coz nak kejar masa masuk kul 2.45 pm. tapi bfore balik opis, seri singgah jap kat 7 E

aku dah malas nak berjalan masuk, nunggu seri kat luar aje


seri pun actually x abis gak makan, dia pun tapau wat balik opis, petang-petang jumaat cam ni selalunya kami berdua balik lambat so bolehlah makan time kul 5.30 karang.


5 comments:

bozzobattousai said...

dah dekat 5.30 dah nih...boleh join makan tak?

makingahero said...

best friends?Anyways i hope this will continue for ever..takecare

alaf21fc said...

Salam hormat. Maaf, iklan sikit. Jom sertai kuiz novel. TERIMA KASIH.

Eida said...

selamat hari raya aidiladha... untuk kak rose sekeluarga...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bozzobattousai
jom lah, join kita, aper salahnya, nanti kalu dah dekat ngan opis kak rose, roger-roger lah

makinghero
tq very much

alaf21fc
insyaAllah, tq coz sudi singgah

Eida
selamat hari raya aidiladha jugak buat eida sekeluarga

 
template by suckmylolly.com