Wednesday, December 24, 2008

GIFT

yang ni kira cam door gift tuk dinner kat opis laki aku ari tu, rizal baru wat balik umah, rizal kan kena gi solo coz anak-anak tak kasi mama dia pergi, kena berkepit, yang lulus dari pihak imigresen cumalah papa dier sorang aje. rizal cakap masa orang nak tangkap gambor supposed sorang-sorang aje tapi rizal n the gang malu maka diaorang pun amik berempat.


yang ni special gift from fifi yang baru balik dari Sarawak, fifi member aku masa zaman kolej dulu, tapi haluan kerjaya membelok ke arah lain coz dia tak jadi secretary tapi jadi stewardess, actually masa gi interview kat MAS dulupun aku gi sekali ngan fifi tapi aku x lulus, aku GAGAL, frust sangat, fifi aje yang lulus, rezeki aku cuma jadik secretary aje. tapi Alhamdulillah, syukur pada Allah S.W.T, kalu x jadi secretary kat KNB maner mungkin bisa bertemu jodoh ngan laki aku sekarang.


3 comments:

Nurmala said...

wah...dapat gift dari jauh lagi ek..

dakgilachoc a.k.a nani said...

setiap org dh tertulis takdir masing2..mungkin rezeki akak bukan pat situ...

p/s:entry akak 1 hari berderet2...x terkejor sy kak..pengsan...:P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Nurmala
bukan dik, dia duk KL aje, balik sini dia kirim kat akak melalui pos laju

dakgilachoc.a.k.a nani
betul tu, rezeki akak takat sini aje

 
template by suckmylolly.com