Tuesday, December 30, 2008

JOM MANDI UJAN


dulu masa kecik-kecik selalu main air ujan, pantang ujan aje mesti nak mandi, banjir sikit pun sibuk nak main air banjir, gitu gak ngan abang ngan kasih yang excited nak mandi air ujan. aku pun pernah kecik so aku tahu camner rasa nak main air ujan.




so semalam abang ngan kasih mintak izin nak main air ujan, mami kan x der so aku laju aje bagi izin. laki aku pun sama bagi permission soh anak rasa mandi air ujan



maka nyer berdondang sayang lah abang ngan kasih menikmati air ujan



pelik bin ajaib, kalu kat umah sendiri bercinta bagai nak mandi, puas suruh pun susah nak mandi, ader air panas lagi, pun susah nak mandi, kat kampung sejuk nak mampus pun sanggup menggigil kesejukan asalkan dapat main air ujan, nama pun budak-budak. n kalu nenek dia tahu masak aku kena nih.



5 comments:

Snow Peace a.k.a WaWa said...

Mandi ujan ni dia punya feel lain mcm..mihahahahhahaha...tu sbb bebudak suka main ujan..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sekali sekala dapat mandi ujan best.. tau..

dakchomey said...

sila amik award di blog fara

eLLy said...

Hai kak rose ..
syok nye dapat mandi Hujan..
terkenang zaman dulu dulu :)

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah syok abg ngan kasih dpt mandi hujan erk...jgn demam je dahla..

 
template by suckmylolly.com