Monday, December 01, 2008

LEPAK JAP

kat luar Ampang Galaxy ni ader pameran menda-menda perhiasan cam ni, so aku ngan rizal lepak kat sini jap, cuci mata



aku berkenannya menda ni kalu taruk kat umah, tapi tu lah nunggu abang danish ngan kasih besar sikit. baru boleh beli


setiap ari wajib tel abah ngan adik-adik kat kampung, aku pun x tahu aper yang rizal duk bualkan setiap ari, tapi mesti ader criter, aku x pernah ambik port, x mau campur sangat hal rizal ngan family.



actually, kami nak nengok movie story james bond, tapi tulah wayang start kul 10.00 malam tu yang duk merayap kesaner-sini nak abiskan masa.



6 comments:

ai said...

kak, kau suke pakai gaun chumel2 kan? Dinaz ade buat sale tau. gaun dia pon chumel2 gak..akk leh gi website dia.. http://dynasmokhtar.blogspot.com

lily lotus said...

oo dating yekk :P

Nurmala said...

eh..ampang galaxy tu dekat ngan umah kita lah

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ai
terima kasih, baca aje comments from ai kak rose terus terjah, memang cantik lah, adik akak lagi suka bila akak bagi link tu

lily
em, dating sebab x dapat gi dinner

nurmala
umah mala kat maner, kondo kat depan tu ke?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

letak kt laman ni cantik ni

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang cantik dik, tapi harga pun cantik sangat

 
template by suckmylolly.com