Monday, December 01, 2008

MOTORCYCLE SHOW


semalam ader motorcycle show, last day dah. rizal ajak aku kuar gi dating. aku kan x dapat gi dinner coz abang ngan kasih x bagi so sebagai balasanya rizal ajak aku kuar ari minggu. tupun aku dapat lepaskan diri after tidokan abang ngan kasih, lam kul 8.30 kami gerak gi Ampang Galaxy, memang niat di ati rizal pun nak nengok motorcyle show.



ader banyak giler lah motor kat sini, tapi aku cuma snap yang canggih kat mata aku lah....




eddie, entry ni aku taruk khas buat ko, aku tahu, ko mesti suka ngan motor-motor cam ni kan??????




8 comments:

CuTeMiUt78 said...

uiishh.. klu kita kat sana.. sure punya cik abg kita sibuk gak nak g..dia minat..hari sabtu lepas baru je g tgk motorcross kat air hitam jb

bozzobattousai said...

alamak ruginya bozzo tak gi...tak tau pon ada moto show...kat dpan umah bozzo je tuh...

beloved said...

salam perkenalan kak rose...bila baca blog kak rose ni..sayang saya dengan anak tu bertambah2 pulak..

eddie dewanaga said...

dulu suka jugak moto2 chopper ni, penah ada vulcan 250, yg handle panjang tu, dah jual, sebab nak pakai keta mahal...

**sekarang ni ada jugak kawan2 yg still pakai harley davidson 'fat boy' dgn 'sportster' mcm iklan petronas afdlin shauki tu...

gua tumpang tgk aje!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
amboi jauhnya rina gi nengok sampai ke JB

bozzobattousai
biasanya cam tu lah orang dekat selalu x dengar berita tapi yang kejauhan selalu dapat berita

beloved
terima kasih

eddie
at least u pernah rasa pakai motor tu, aku ni ha tetiap ari naik motor orang tua

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sekali tgk mcm basikal

[S]itie [B]Um [B]Um said...

skali tgk mcm basikal

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

siti
tulah cam basikal pun ader

 
template by suckmylolly.com