Monday, December 22, 2008

NICHII


ari ni aku gi Nichii beli beberapa helai baju yang sepatutnya dibeli minggu lepas tapi aku tahan nafsu........aku takut kena sound di member baik aku coz asyik bershopping aje aku bawak beg galas belakang supaya dapat simpan baju yang aku beli kat lam beg tu so nanti x derlah dia nampak yang aku terlibat lagi dalam pengeluaran duit ke Nichii.

nah hasilnya sudah pun kelihatan, ku sorok semuanya kat lam beg, supaya itu orang tidak tahu, seri ni dia marah sangat kalu aku asyik gi shopping, dia soh aku simpan duit, simpan duit cam dia. tapi masalahnya aku tak suka menyimpan tapi suka sangat menyimpang ke arah lain

5 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

kelakar arrr kak ros nie
gi shopping pun sempat lagi nyorok2 ngan seri...dia tak nengok blog akak ker...he he he

bagus seri tu kak...

Shopaholic Mama said...

next time kalau gi KL I kena cari mana Nichi ni, baju semua cantik2..

bozzobattousai said...

hang buat entri nanti bila member hang baca kena marah jugak....

dakgilachoc a.k.a nani said...

adoila...akak ni lawak erk...siap bwk beg sandang belakang nak sorok brg shopping..hehehehe... apapun bagusla akak ni...walaupun x dgr nasihat tp suka jaga hati kwn...tu yg iye2 nk sorok tu kan...hehe...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Zanna
dia x derlah zanna, cuti satu minggu, sakit gigi

Shopoholic Mama
memang betul tu kat Nichii baju lawa-lawak giler

bozzobattousai
tulah tapi x perlah dah terlepas bukan sebelum

dakgilacholic a.k.a nani
kena sorok sebelum ke bambu

 
template by suckmylolly.com