Thursday, December 18, 2008

OPIS

ari ni ader board meeting so maknanyer, x derlah balik lambat lagi pas ni....aku kena bersiap nak gi kraftong, maju junction lak pas ni, nak kena pastikan segalanya berjalan lancar baik dari segi tempat, menu dan juga kedamaian waktu nak makan.

seri, pakai baju baru, mak dier kan baru balik dari Vietnam so banyak giler mak seri memborong kemeja buat anak tercinta. banyak giler sampai seri x tahu nak pakai yang maner satu


pagi ni, dia duk interkom aku soh datang tempat dier nengok baju baru...mesti turun gak bagi komen cantik ke idak...cantik seri, lagi berseri-seri muka


kat sinilah BOD lunch, so aku kena pastikan semuanya berjalan lancar bfore telinga aku kena tarik di boss aku ataupun kan karang after depa semua dah abis makan, telinga aku yang kena peluru berpandu berdas-das sebab banyak menda x kena.


so semuanya berjalan lancar, Alhamdulillah


bila keadaan dah okey dan semua berpuas ati baru boleh ditinggalkan, aku gerak balik opis coz petang ni ader meeeting lagi.




6 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

cantik kak ros hari nie...

~Eila @ Along~ said...

kak rose..cantiknya baju ke opis tuu..sweet arr

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zanna
terima kasih zanna, ala dalam gambor aje nampak elok cuba kalu kat luar. terkejut

Eila@Along
tq very much eila, beli kat nichii

jesnita_ns said...

kak..dlm toilet pn sempat posing ek..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

jesnita
toilet pun toiletlah

aju said...

kak rose nak tanya sikit ..yg baju biru tu dia dok kat Mantin kan..rasa mcm kenal..nama lupa lah..
kalau salah sorry ekk...
my bro nya besan..

 
template by suckmylolly.com