Thursday, December 18, 2008

LUNCH

lapor giler perut aku, nengok boss-boss besar duk makan tomyam kat saner, terus berkriot perut aku. Boss aku memang ader sediakan satu tempat kosong untuk aku tapi seganlah aku nak makan ngan boss-boss besar ni. mahu nasi tu tak sampai ke perut, tersekat kat kerongkong aje kan nanti. susah lak rizal nak gi cari doktor baikkan bini dier. sudahnya lebih selesa dan sesuai sangat ngan standard aku makan kat pantry aje.

lagi sedap dan mee tu pun terus turun sampai ke perut, x dok nak sekat-sekat doh, laju aje duk turun,




perut pun dah kenyang, sekarang tiba giliran nak dengar celoteh seri pasal criter gelora di hati sara, dari pagi seri duk called, x sabau-sabau nak share story tu ngan aku, tapi aku x leh nak sembang. kesian kat member baik aku sorang ni

kat pantry ni lah setiap ari aku duk melantak ngan member-member seangkatan



tokey pantry x dok sini dia duk berhari raya kat cameron, yang ader cuma anak buah nyer sajer

5 comments:

Jubeiz said...

selamat menjamu selera.

azie(mama auni& erin) said...

nmpk mcm besar jer bilik pantry korang kak rose...uiks mkn tom ayam yer sedapnyer..pedas x?ahakssss

zino said...

makan jangan tak makan... tapi ingat kena berenti makan sebelum kenyang hehe..

bozzobattousai said...

tokey pantri xde hangpa selerakan pantri dia...nice...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

jubeiz
terima kasih, jom makan

azie
pedas jugaklah tapi tu yang sodap


zino
tulah tapi selagi tak boncit perut ni langsung x mau turun

bozzobattousai
tul tu kasih selerakkan pantry dier

 
template by suckmylolly.com