Friday, December 19, 2008

MANER CAYANG MAMA NI????


balik umah semalam, sorang pun tak nunggu depan grill, maner cayang mama ni??? dah 2 ari aku balik lewat dari opis so anak-anak dah x mo tunggu depan grill lagi, nunggu-nunggu mama dier x balik-balik gak, cam nak nunggu buah durian jatuh aje, tapi x jugak jatuh-jatuh.




amboi dekat nyer nengok TV, kang karang kena pakai spek macam eji baru tahu



abang kan very close ngan aku so bila balik of cozlah aku yang diterkam nyer dulu, emmmm papa no. 2 lah, coz papa dah ader kasih tercinta, abang ngan mama lah. abang pun dah siap bagi-bagi, abang anak mama dan kasih anak papa


perkara pertama kenalah kiss lu pastu baru tanya soalan cepumas
"today mama buy aper kat abang"


jeng-jeng-jeng, ni dier......


kasih x layan mama dier coz sibuk duk ngadap cartoon, coklat yang aku beli pun x pandang. x heran pun. x sedor lagi papa duk nunggu kat luar

bila aku bagitahu papa ader nunggu kat luar baru terlompat nak kuar bilik, aku peluk kuat-kuat pun x nak, yang penting nak kena hug papa lu



2 comments:

Azie said...

kak rose hari2 ke anak teruna kak rose tanya soalan cepumas tue?klu mcm tue hari2 la kena beli apa2 kat dia ek..mcm nonie jugak.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang hari-hari kena beli wajib

 
template by suckmylolly.com