Thursday, December 04, 2008

PAPA N KASIH

orang lain pun ader h/bag gak, tapi x derlah tido sekali ngan h/bag. kasih ni cam duit ader beribu-riban kat lam h/bag. nak tido pun kena bawak h/bag sekali. x lena wooii anak dara aku tido kalu x dok h/bag kat sebelah. sebab tulah kalu gi shopping kat maner-maner, ternampak lak kelibat h/bag, harus kena beli sebab kasih ni penggumpul utama h/bag tapi kaler pink aje.

kasih ni lagi satu hal, kalu dia tengah tido, kita gi ubah tempat dia tido, x per lagi coz dia x sedor, tapi bangun pagi, celik mata aje....tangan papa x der kat atas perut mahu merajuk x nak kawan ngan papa. pagi ni mood anak dara aku manyak bagus, tip top first class, coz celik mata aje papa tengah syok duk hug.



sorry lah yer mama kacau tido, actually masa ni aku nak angkat kasih masuk bilik mami, aku laki bini nak kena bersiap gi kerja, harus berjaga anak aku ni karang kalu x pindah ke bilik mami. may be kasih x nyenyak tido kot, masa aku nak angkat terus terjaga, pastu x jadilah pi antor kat bilik mami, nengok ajelah mama ngan papa dier bersiap.

4 comments:

cikdinz said...

gitu lah gamak nya...

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. cenggitu ke.. kak, nnti ambil kad raya kat blog kita ya

BurungBelatuk said...

aduhai,manje nyer dengan papa die ek...

makingahero said...

good night

 
template by suckmylolly.com