Thursday, December 04, 2008

BREAKFAST




rezeki-rezeki dan rezeki lagi, Alhamdulillah, coz ader bestfren sorang tu sanggup bawak roti untuk saya setiap ari. breakfast pun nak kena makan menda yang sama gak, kata bestfren kan.... tapi x der lah aku makan semua 3 keping tu, seri bawak bekal so nanti kami boleh breakfast sama-sama. tapi selalunya aku cuma makan sekeping aje. pagi-pagi aku x leh makan banyak nanti aku mesti lentok kat meja.


oh yer semalam aku dah kena tegur di boss aku coz x pakai lipstick gi kerja. actually semua boss yang pernah aku kerja akan sound aku menda yang sama. Puan Arni boss aku kat KNB dulu pun selalu sound, siap belikan lipstick gak. asyik-asyik soh pakai lipstick. Puan Raziah, ibu kepada seri adalah boss aku satu ketika dahulu pun sama, siap beli lipstick MAC gak, nak soh nyer aku pakai lipstick tapi tulah aku memang x suka pakai lipstick. aku cam rasa x selesa bila ader menda kat bibir. that whylah sesuai benor aku ngan seri besfren, dia lagi x pernah pakai lipstick, make up jauh sekali, tapi mascara aku x leh tinggal, tu azimat khas. wajib gak pakai. pelengkap mata kalu idak rasa kosong aje...lagipun..........................(meh sini aku bisik kat telinga korang, my dearest rizal dulu pun suka kat aku sebab aku x pakai lipstick)


oh sahabat baik ku seri, terima kasih kerana sudi bawak roti setiap ari, emmmm apa kata kita ubah selera lak, bawak lah spaggetti ke, macaroni ke or aper-aper ajelah selain dari roti ngan mentega ni.
n seri pasti jawab : aoyoooo manyak canteeek muka lu, nak, bawak sendiri lah, saya bawak ni pun dah kira baik tauuuu

6 comments:

Nurmala said...

seri namamu teratas..hiks~~

makingahero said...

hey i like the way you are ..i like your kids too.i like your daughter very much..well ,she too seems to be cute like you....Any ways takecare my dear friend.

makingahero said...

Hey you sound good.so what i have done is that i have added your blog link to my blog.so friend you also add my link to your blog.let us share our experiences....ok friend see you in the next post bye takecare.

makingahero said...

have a great day..

The Spiral Eyes said...

kamu sungguh bertuah bakal pasa sanda ini menjemput kamu mmenjadi salah seorang pengikutnya dan berparti buih sabun di blog beliau

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

makinghero
tq very much, tq very much, tq very much

The Spiral Eyes
terima kasih

 
template by suckmylolly.com