Thursday, December 11, 2008

RIANG RIA DI HARI RAYA

cuaca yang x menentu cam ni menyebabkan semua kaki-kaki terikat duk kat umah aje n rizal mulalah meneroka buku-buku agama koleksi papa. bila dah membaca aku pun rizal x layan, maka kenalah buat hal sendiri

papa pun sibuk duk bagi penerangan tentang buku yang rizal duk baca


tapi buku ni memang bagus, aku bila baca pun terasa banyaknya kesilapan yang aku buat sepanjang jadi bini orang


anak-anak duk main ngan toys yang atuk pa belikan, bapak aku ni suka benor manja kan cucu ngan belikan toys yang sungguhlah banyaknya, sekejap-sekejap depa 3 beranak ilang gi kedai toys.



penat membaca rehat jap, main ngan abang







ni khairul, anak sulung mak aku (mak tiri aku)


yang baju biru tu Angah ngan wife dier, depa baru berusia 22 tahun tapi dah pun ader anak sorang. ni anak mak yang no. 2.



actually ni bukan time makan tengahari tapi bila dah ujan, perut asyik lapor aje, so kejap-kejap makan, kejap-kejap makan









0 comments:

 
template by suckmylolly.com