Monday, December 01, 2008

SAMBIL MENYELAM SAMBIL MINUM AIR

besok, boss aku akan balik dari cuti yang amatlah panjang. so dia memang tinggalkan aku kerja yang perlu dibereskan, maunya esok pagi semua dah siap terbentang kat atas meja. tugasan melibatkan pc semua dah beres, tinggal lagi aje tugasan untuk jumpa ngan pengurus kat krathong. bfore gi krathong, aku gi beli waffle lu, perut lapor, nak bercakap kena ader tenaga kan, so pekena lu sebijik.

aku nak jumpa ngan manager krafthong tapi orangnya enggak ader, so dapat jumpa ngan assistant dier, Cik Rita, aku gi buat rondaan, check camner ruper table yang diorang nak serve nanti, ader privacy ke tak n macam-macamlah soalan aku supaya nanti bila brief kat boss aku, dia puas ati n then buat booking for our Board of Directors. Selesai aje tugasan kat Krafthong, aku x terus balik opis, sambil menyelam sambil minum air.




kat sebelah kraftong ader Nichii, ader MEGA SALE lak, ni pluang baik x leh dilepaskan, my dearest rizal mesti sakit kepala kalu nengok ada tulis MEGA SALE. tak aper ai ader ubatnya kalu sakit kepala.............






baju ni cantik sangat, kalu pakai ngan jeans, x hinggatnyer lawo. tapi harganya RM59.90 diskaun cuma 10% aje, nak beli ke x nak, nak beli ke x nak, nak beli ke x nak................




beli ajelah, nanti duit tu mesti abis ke lain....x amik rugi, ader satu size lagi ninggal yang banyaknyer size s, aku x mainlah size s ni....

ari ni aku pakai paling sempoi gi opis, pagi tadi agak lewat terkejut, balik nengok wayang ngan dinner pun lam kul 2.00 baru sampai umah, nak boleh ke tido, gedabak-gedebuk kul 3.00 pagi. aku malas nak iron jacket, aku saut aje satu-satunya jacket jeans yang aku ader. tapi opis aku dah x leh nak cakap aper, nengok ajelah, kalu ader meeting kat floor aku, aku tukar pakai shawl, kalu x der jawabnya sampai ke petanglah aku berjacket bagai. rasanya budak opis aku pun dah maklum akan keadaan ni.

5 comments:

Shopping Cabin said...

hi! shoppingcabin dah update! this time around it's nice, cute, simple and colourful! have a look!

niza salleh said...

salam kenal..


anak2 so cute suka tgk n baca dorengnya keletah...kite link leh?

~Eila @ Along~ said...

kak rose..dpt opismate sporting..okla..syok je..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cantiknye..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

shopping cabin
tq very much

niza salleh
terima kasih, kak rose pun link sama gak

Eila@Along
memang syok pun eila

siti
tq very much

 
template by suckmylolly.com