Tuesday, December 02, 2008

I LOVE SHOPPING


opppsss, ai love shopping, who can stop me.....
Mr. rizal pun x leh, aku jarang giler guna ongkos dier, guna duit sendiri aje so laki aku cuma mampu ngeleng kepala or "beragak lah sikit kalu belanja tu"


I love shopping for clothes, its kind of a therapy for me, but therapies cam gini akan leave a big hole on my pocket. x tahan lah perasaan ni selagi nichii ader sale. aku memang suka gile ngan dress kat sini, cantik dan standardlah ngan gaji aku nih.


ari ni aku amik selai aje, dapat discount 10%, aku bukan nak nunjuk harga tapi nak nunjuk saiz XL yang aku amik coz ni aje size yang tinggal dan suka sangat coz kalu pakai baju ni boleh makan banyak-banyak coz nanti x yah nak cover perut aku yang nak jadi semakin bulat dan bulat cam watermelon. (makan banyak agi). baju ni longgar beb

baju ni aku x amik, singkat sangat, aku malas kalu nak kena pakai ngan seluar panjang kat dalam.

yang ni okey, cantik giler lagi pun bila MMS dapat kelulusan dari Mr. Rizal

OK, I’m done shopping for the day
P/S aku x update blog siang ari coz aku busy gi shopping, shopping n shopping


2 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

i love shopping too

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

same-same lah, welcome to the club

 
template by suckmylolly.com