Thursday, December 25, 2008

TQ MAMA




masa aku kat JJ, abang ngan kasih kat 10 kali duk call soh aku balik cepat, dah gelap sangat nanti ader ghost, baik mama cepat back




setiap sorang selain dapat barang sekolah aku belikan toys, balik tu kan main happy lagi abang ngan kasih dapat toys, dan ucapan tq mama tak lekang dari bibir abang ngan kasih, sekejap-kejap wish tq mama, tengah ralik duk main pun kejap-kejap datang kiss ngan hug mama.  baik sungguh ati anak-anak mama ni, terima kasih abang ngan kasih yer kerana menghargai pemberian mama tu.   Harap-harap sampai ke besar lah sayang abang dan kasih pada mama yer, InsyaAllah.








bekas makanan cuma ader yang abang aje, kasih dah kehabisan stok, hari jumaat sok lah aku gi beli kat sogo, stokin kat JJ pun x menarik kat sogo lagi banyak pilihan especially for pink kaler


yang ni cam nak giler aku carik, finally dapat gak, sib baik lum abis lagi kalu kat sogo memang dah x der stok yang cam gini




dapat aje toys soh papa balik ngan segera ader surprise katanyer, rupernya surprise soh papa tolong bukakan toys, saper lagi yang call kalu idak gfren dia.....anak sulung dia jangan arap nak call, mama dia ader pun dah kira cukup







5 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah... bestnya dapat mainan sorang satu..

zino said...

budak2 dapat mainan lupa makan hehe

Khas Lysha said...

excited bebudak ni dpt toys yer,.. kita otomatik jadi happy kan biler tgk diorg happy,.. ;)

nono said...

salam,

wahhh...mama dpt bonus..kaseh & abang pon dpt gak erk...hehehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
kalu idak dia dengki rina

zino
tulah makan minum semua tarak kisah dah

khas lysha
tul tu penat pun ilang bila nengok anak happy

nono
bonus dah abis bayar utang dik

 
template by suckmylolly.com