Thursday, January 15, 2009

ABANG N KASIH RINDUKAN PAPA

belum sempat papa bukak baju, anak-anak dah serang, semua pakat nak berebut-rebut hug papa. kesian lak aku nengok laki aku, air sirap kat tangan aku pun tak sempat nak amik minum, anak-anak terus gi terjah

abang sekejap datang hug, sekejap pergi, bila adik marah, abang lari kejap, adik okey, datang balik hug papa. dulu tak derlah cam gini sangat, sejak dah besar panjang, dah tahu aper erti sayang, rindu dan kasih, barulah nampak cam tak leh berpisah lama sikit.


semua duk pakat nak story kat papa aper yang berlaku kat sekolah, semua duk pakat nak kiss papa, dah lama benor agaknyer tak cium bau badan papa


part ni memang touching sikitlah coz abang cakap "abang rindu sangat papa, abang rasa cam dah lama tak jumpa ngan papa"




laki aku nak bernafas pun payah, semua pakat duk berebut, especially gfren dia, si kasih bertuah tu

4 comments:

ai said...

aloloooo...
akhirnya dapat gak sume melepas rindu ye...sonok la tu!

my heart said...

kak rose,sedih laks saya tgk gelagat anak2 akak.....anak saya pun mcm tu..kalau nampak baba dia..habis saya ditolak ketepi...

dakgilachoc a.k.a nani said...

adoila...sesak nafas papanya kena cium bertubi2 erk..hehe...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ai
tulah finally dapat gak melepas rindu

my heart
tul tu, kak rose pun tak pandang dah masa ni

dakgilachoc aka nani
tulah sesak nafas papa dier

 
template by suckmylolly.com