Thursday, January 15, 2009

RINDU PART II

akhirnya papa mengalah gak, baring lu kejap atas katil, tak larat dah kena terjah, kesian lah kat papa tu, time baring pun kena hug n kiss lagi, lagi teruk kena terjah


baru mama tahu yer, abang dalam diam-diam memendam rasa rupernya rindu sangat kat papa, tapi tak cakap, simpan aje dalam ati yer....lelaki ni memanglah, sukar dijangka, kita tak tahu aper lam ati mereka, baik kecik mahupun besar. Baru aku tahu yang abang pun sebenarnya rindu kat abang, ingatkan kasih aje yang terlebih suday, rupernya ngan abang sekali.





abis part abang ngan papa, part kasih lak yang nak berpelukan ngan papa, papa nak bangun gi mandi pun kasih tak bagi, soh lepak lu ngan dier atas katil. kesian kat papa kena dera


8 comments:

Khas Lysha said...

amboi.. betol2 diorg melepaskan rindu kat papanya ye.. sker tgk.. sooo lovely,..

S h i n o said...

bila sy nak ade keluarga bahagia cmni..huhu :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

manje nyerr gn papa die...cumeyy jerkk...

zino said...

tak ada can mama dia macam ni hehe

MULAN said...

sayang anak2 papa...

gambor mama rindu kan papa takde ke..

dakgilachoc a.k.a nani said...

sukanya nengok gelagat dorg yg manja ngan papanya..rindu sgtla tu..papanya lum mandi pn abis digomol yer..hehehe...

wati said...

ceeh..ceh..part mama rindu papa mane?? ciut bangat kasih ni..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

khas lysha
tulah betul-betul melepaskan rindu

shino
ader rezeki aderlah tu

princess
kasih memang manja giler ngan papa dier

zino
memang tak kasi can kat mama dier ni

mulan
tu x leh taruk, nanti ader yang kena gam

dakgilachoc aka nani
tulah bucuk pun bucuklah

wati
kalu taruk nanti kena gam

 
template by suckmylolly.com