Friday, January 16, 2009

LUNCH

minah ni paksa gak aku neman gi Food court, paksa gak aku soh lunch, harus gak makan




banyak tul yang dia nak borak ngan aku, semua nak perabis criter bfore gi bercuti...tahu aper criter hangat yang kami sibuk duk borak??? aper lagi kalu tak pasal criter rozana, seri dah parah gilakan datuk rahim razali


mee hoon yang aku makan ni dibayor oleh seri, dia belanja coz diakan paksa aku makan, masa kat foodcourt aku memang x nak makan, cuma neman aje, tak sampai ati agaknyer, seri gi order untuk aku sekali.



beli sangat kuey teow kerang tapi tak makan kerang, tu seri tengah duk asingkan kerang. kerang tu agak-agaknyer masuk mulut saper yer????




see, aku simpan air coke dalam peti ais jimat tenaga kat opis aku...jadi ginilah....padahal aku taruk kat bawah, saper ni yang tukar temp peti ais tu, sampai jadi gini aku punya coke



jemput makan semua, mulut aku aje yang cakap x nak makan, tapi semua mee hoon tu abis semua masuk perut, sorat pun tak ninggal lam bekas tu...seri baru nak rasa, terkejut nengok cepat nyer abis......

4 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

perghhh....kerang sedap tau...rugilah seri tu x mkn kerang...mesti msk mulut akak kan kerang tu? ahahaha...

eddie dewanaga said...

rose, nanti bilang sama seri, dia nak tgk gambar gua, ada kat blog gua lagi satu...

deadvocalist.blogspot.com

2-3 ari ni, gua pun dah sangkut cerita rozana tu, suka tgk rita rudaini... cute wooo...!!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. bab2 makan ni blh ke akak tolak..??

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dakgilachoc a.k.a nani
memang masuk mulut aku pun

eddie dewanaga
okey, segara gak, tapi beb dia cakap kalu YM ko tu lambat benor nak balas

cutemiut78
memang x leh

 
template by suckmylolly.com