Friday, January 16, 2009

AWARD


ari tu kak rose dapat award lagi. kali ni from dakgilachoc a.k.a nani . terima kasih yer dik sudi bagi award ni pada kak rose. terima kasih daun keladi. muahhhhhhhhhhhh



ni tuan punya blog yang sudi bagi award kat kak rose
Rulesnya:-
a. copy badge "2008 Cute's Blogger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda
BERESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
b. Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award ini pada anda.
Orang yang sudi bagi award ni pada kak rose ialah seorang anak gadis yang suka sangat makan cokelat, maka disebabkan itu, nick name yang digunakan beserta gambar pengenalan diri juga berkaitan ngan cokelat. beliau ialah dakgilachoc a.k.a nani . Dan kami mula berkenalan dan mula berkawan di alam maya blog ni sejak kami sama-sama ninggalkan jejak comentor di blog. Lagipun bila nengok gambor cokelat kat blog beliau, terus teringatkan anak-anak akak dirumah yang suka sangat makan coklat especially kasih tercinta.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
banyak lah yang kak rose suka, 10 diantaranya ialah:-
1. Terpaling utama suka abiskan masa ngan anak-anak




2. Suka shopping baju/kasut ngan h/bag




3. Suka makan-makan


4. Suka balik Kampung


5. Suka melancong/jalan-jalan tak kira dekat or jauh, yang aku tahu suka sangat keluar


6. Tak suka baca newpaper, tapi dari dulu hingga sekarang suka nengok intisari rancangan n baca sinopsis criter yang aku suka


7. Hobby ni berjangkit kat kasih lak, suka giler nengok TV


8. Suka nengok wayang ngan anak-anak


9. Suka update blog....


10. Suka buat muffin for abang n kasih


9 comments:

mysha said...

wah beStnyer aKak daPat awaRd hekhekhek.. pandai akak buat muffin nmpk mcm daP jeRK...bila nk buaT uTK sHa nih?

Mak Su said...

tahniah ya kerana dapat award cute tu :)

Big Mamma Bukhari said...

sedap nampaknay muffin akak tue..
tq sudi singgah di blog t ye kak...

Khas Lysha said...

sedapnyer muffin,.. nak jugak.. he he he

LiLa said...

Hai Rose,
Nice blog....saja singgah, membalas kunjungan Rose kelmarin.Take Care!

xoxo

nono said...

salam,

tang muffin tue yg x thn...hehehehe..

kak..intai2 la blog nono erk..brg baik & murah..hehehehe

nieja said...

omaigod..
muffin tu sedapnyaaa..
bile nak buat utk nieja sis?
ehehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mysha
nanti datang umah kak rose buat yer

mak su
tq

big mama bukhari
akak selalu singgah lah dik, tapi jarang bagi comment, silent readers aje
\

khas lysha
datang umah, nanti akak buatkan

lila
tq very much

nono
selalu akak jadi silent reader

nieja
nanti datang umah akak buat yer

CRAZY BEAUTIFUL88 said...
This comment has been removed by the author.
 
template by suckmylolly.com