Saturday, January 17, 2009

BERDIKARI


dah lama rasanya aku tak balik sama ngan laki aku, baru seminggu, tapi seminggu tu rasa cam dah sebulan. kami tak terus balik umah, tapi singgah kat taman tasik. rizal ader menda nak bagitahu aku.




katanyer....lepas ni aku kena belajar berdikari gi kerja dan balik sendiri, sejak kawin aku jarang sangat gi kerja sendiri, mesti berambik dan berantor oleh laki aku. tapi lepas ni aku kena berdikari balik cam zaman anak dara dulu. actually aku boleh benor berdikari, dulu pun duk KL sorang-sorang tanpa family, sajer ajer nak bermanja ngan laki, dapat gi kerja n balik ngan laki tu kira satu bonus, tapi kalu dah kena gi sendiri. okeylah, nak buat camner. periuk nasi kena jaga. namapun kerja, cuma agak bercinta gaklah aku nak gi sendiri, dah biasa berdua-duaan, tetiba lak kena bersendirian.


6 comments:

Jubeiz said...

rasanya bila dah start berdikari nanti, meaning you gi kerja sendiri, tak salah kalau you mintak dia hantar sekali sekala.

zino said...

mem zino pulak susah hati betul kalau kata kena pegi dan balik kerja sendiri hehe..

wati said...

..biasalah tu,,pompuan kan MANJA..

nURmALa mAZLan said...

adoi kak!!!!
kita ni x dapat bayang kan kalau kena gi kerja sendiri.. dah lama giler kita x g keje sendiri..sejak kenal tunang kita ni, dia anta ngan amik gi kerja..

mesti pg tu rasa cam sedih je kan kak..wak!!!emo pulak kita..hehehe~~

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

jubeiz
tak leh dah, time tak sama, dia kena masuk awal, akak kena nunggu anak-anak gi tadika lu

zino
tulah pasal, bercinta tul nak kena gi sendiri

wati
pandai pun wati, 10 markah

nurmala
tul tu, asyik berdua, tetiba kena gi sendiri, mahu akak cam malas nak gi kerja pas ni

CuTeMiUt78 said...

uishh,,, gitu ke.. takpe la kak, nak buat camne kan.. kena la bedikari blk..

 
template by suckmylolly.com