Tuesday, January 13, 2009

BERDUA LEBIH BAIK


Adalah menjadi tanggungjawab sorang abang untuk melindungi dan menjaga adiknyer. gitu jugaklah ngan abang danish yang sayang sangat kat kasih, dan terlalu sangat menjaga adiknyer....so bila gi kindergarten, aku satu family tak yah nak risau coz kami semua tahu abang danish boleh diharap. mesti pastikan berdua ngan adik aje, terpisah bila nak masuk kelas aje.



jadi mana-mana pun gi pun, nak buat aper pun, berdua lebih baik...




dan as usual abang danish akan cuba bagi galakan kat kasih yang school abang ngan kasih ni best. nanti boleh eat nasi lemak...., boleh play sama-sama ngan abang,


kasih jangan risau yer, abang kan ader, abang sayang adik abang ni, adik abang sorang ni aje




kasih sorang abang pada adiknyer.....alhamdulillah moga kasih sayang ni berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin




kasih pun sama, manja gak ngan abang danish, kalu ader saper kacau or usik kasih, kasih mesti menjerit panggil "abangggggggggg ader orang kacau tasih ni"

2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

isk suka tgk kemanjaan kasih ngan abg danishnyer...baguslah anak2 akak..kecik2 dh saling jaga menjaga mcm ni...boleh diharap..lehlah tmbh adik baru ni...hehe...

Lina said...

comelnya..rindu pulak kat abg lina
dia pun dlu kcik2 sgt2 syang kat lina..lina blom lahir lagi dia da sebut nme lina kat perut mak lina(mak yang bg tau)nak jln2 kat kwsan umh atok dia mesti ajak lina,,,rindu kat abg yang kat JB dia sorg jek abg kat family.

 
template by suckmylolly.com