Tuesday, January 13, 2009

KASIH BORING


kesian tul kat kasih, boring sangat, dah windu giler ngan bfren dier. sejak akhir-akhir ni papa busy sangat, asyik balik malam aje....bila papa balik, kasih lak dah tido, bila kasih bangun, papa lak yang dah gi kerja.




kesian kat kasih, main sorang-sorang, nak ilangkan tension, terlompat saner, terlompat saner, menjerit saner, menjerit sini, call papa toksah cakaplah dah berpuluh kali rasanya kasih call papa, rindu punya pasail, asal call tanya bila lagi papa nak balik?




aku soh masuk tido, ari dah lewat, pastu kasih wat pura-pura tido, tak mahunyer tido, nak gak nunggu papa dier, tapi x pernah kesampaian pun, sedor-sedor kasih dah terlelap gak nanti


9 comments:

JHaZKiTaRo said...

a'kum.. salam dari bumi Dublin, Ireland.. saje2 je lompat2 blog org.. :)

mummysyafie said...

kesian nya kat kasih..mesti papa sibuk kan..

sebut nama kasih teringat kat citer eja tu..sesuci kasih ramadhan ke..

liwaniel said...

alahai kasih...rindu nak main2 ngan papa ye...takpela papa bz keje cari duit

~~ciklinn~~ said...

alahai kesiannyer kasih... boring yer... meh dtg umah ciklinn meh kawan dgn abg aliff n aisy

akak smlm konon tingin nak mkn KFC tapi terus tak jadi sbb tiba2 tingat ia produk israel.. huhuhhuuuh itulah kita tlglah mana yg mampu kan.... kesian org palestin....

~dARlee zURiS~ said...

alalaaa..
ciannye kasih
tp..anak pompuan mesti rapat ngan bapak kan??

pss kak
nie kena tmbh girl lg sorg nie
bg kwn kat kasih tu ;)

atty's said...

sian kasih..

nURmALa mAZLan said...

ala...siannyer dia bosan...
macam2 gaya dah dia buat tu...hehehe

Mencari Sinar Bahagia @ Tommy said...

Hello...

Thanx for the comment...
U have a good hubby and family...Hope we can be friends thru here..:)

dakgilachoc a.k.a nani said...

anak bapa la katakan...isk isk..sian kasih...

 
template by suckmylolly.com